Waarom Tesla CMS?

 

Tesla is het meest gebruiksvriendelijke CMS in Nederland, voor zowel de ontwikkelaar als de eindgebruiker. Tesla CMS denkt mee met de klant en is volledig geautomatiseerd zodat de website van de klant voortdurend beveiligd is en aansluit op de nieuwe technieken en functies die de gebruiker nodig heeft. Tesla CMS is een op maat geschreven CMS pakket en zorgt dat u maatwerk kan leveren voor uw klanten.

 

 

Inloggen

 

Hier is waar het allemaal begint, het inlogscherm. Vanuit Tesla voegt u gemakkelijk nieuwe gebruikers toe zodat verschillende mensen uit de organisatie met een eigen account toegang hebben tot de backoffice. 

 

Overzichtelijk Dashboard

 

Nadat u heeft ingelogd komt u direct terecht op het dashboard waar u in één opslag de meest relevante zaken omtrent uw website te zien krijgt. Zo ziet u direct het aantal bezoeken per dag dat u website de afgelopen 30 dagen gehad heeft. Daarnaast ziet u een to do lijst met belangrijke punten waar aandacht aan besteed dient te worden. Hier krijgt u bijvoorbeeld een melding dat de meta-data niet volledig is ingevuld op een aantal pagina’s of dat de doelpaden niet goed ingesteld zijn. Ook ziet u op het dashboard overzichtelijk wanneer en door welke gebruiker de laatste aanpassingen binnen uw website gedaan zijn en lees je alles over de laatste software updates.

 

Uitgebreide website statistieken

 

Waar u eerder nog naar Google Analytics moest surfen voor de statistieken van uw website, hoeft u bij Tesla CMS enkel op ‘statistieken’ te klikken. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van de belangrijkste statistieken van uw website. Zo ziet u hier niet alleen hoeveel bezoekers uw site heeft gehad, maar ook waar de bezoekers vandaan kwamen, welke zoektermen ze hebben gebruikt en hoelang ze op uw site hebben rond gesurft. Daarnaast krijgt u nog inzicht in de zoekmachines die uw bezoekers gebruikt hebben en welke websites er naar uw site linken. U kunt de statistieken per dag, week en maand bekijken, handig toch? 

Eenvoudig pagina's beheren

 

De kern van een CMS systeem; het beheren van de pagina’s van uw website. Hier treft u een overzicht van alle pagina’s binnen uw website. In het linker kolom ziet u de naam van de pagina, door hier op te klikken kunt u de inhoud van deze pagina wijzigen. Via het kolom 'beheren’ kunt u doorklikken naar de onderliggende subpagina’s of artikelen. Wilt u de volgorde van uw menu wijzigen? Dan kunt u hier simpel de pagina’s verslepen. In de laatste kolom kunt u met een druk op de knop pagina’s on- en offline zetten en de SEO informatie aanpassen / invullen. 

Snel een pagina toevoegen

 

U heeft besloten dat er een nieuwe pagina moet komen? Hier kunt u eenvoudig een pagina toevoegen door de stappen op het scherm te volgen. Bij stap 1 kiest u de gewenste module, denk hierbij bijvoorbeeld aan een content , blog of een foto module. Bij stap 2 vult u de gewenste URL, SEO informatie en eventueel een conversiecode in. Wanneer u hier de pagina opslaat is deze vervolgens terug te zien op de beheer pagina, van waaruit u de pagina verder kunt vullen.

Overzichtelijk uw media beheren

 

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle mediabestanden die geüpload zijn naar het Tesla CMS. Door mappen aan te maken kunt u overzichtelijk al uw media beheren. Ook kunt u de weergave van de pictogrammen aanpassen.

Handig en snel media uploaden

 

Het uploaden van mediabestanden naar het Tesla CMS kan op twee manieren. U kunt de bestanden selecteren via de knop ‘selecteer bestanden’ maar u kunt de bestanden ook vanuit de verkenner in het vak slepen om ze te uploaden.

Modules

 

In het Tesla CMS kunt u uw website op elk moment modulair aanpassen. De modules van uw website zijn te beheren vanuit de modules pagina. Van hier uit kunt u bijvoorbeeld banners per pagina en het contactformulier aanpassen. Ook kunt u eenvoudig modules aan en uit zetten met één druk op de knop.  

Instellingen beheren

 

Op deze pagina kunt u van diverse instellingen de configuratie aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van uw website met diverse social media kanalen, of de invulling van de 404 pagina, footers en banners.

Support

 

Het kan natuurlijk voorkomen dat u er even niet uit komt. Geen probleem, op onze support pagina kunt u in onze kennisbank zoeken naar helpartikelen. Mocht u hier niet de oplossing van uw probleem kunnen vinden, dan kunt u eenvoudig contact opnemen met onze eigen klantenservice via het contactformulier. Stel u vraag en voeg ter verduidelijking bijvoorbeeld een screenshot toe. 

Ook reseller worden van Tesla CMS ?
Ook reseller worden van Tesla CMS ?