• 2014 Lente update

  2014 lente update

   

  In deze update is een to-do omgeving toegevoegd waarmee u uw website beter kunt optimaliseren. Hieronder behoort ook een compleet vernieuwd en uitgebreider statistieken systeem.

  Uiteraard zijn er ook verschillende kleine aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn de URL’s seo vriendelijker geworden, is de sitemap geoptimaliseerd en laadt uw website sneller.

  13 - 05 - 2014
 • 2013 winter update

  2013 winter update

   

  In deze update is de template engine voor het maken en uitbreiden van uw website op verschillende punten verbeterd. Tevens zijn er de eerste stappen gezet voor de overgang naar een nieuw statistieken systeem die er voor gaat zorgen dat u nog meer inzicht heeft in wat er gebeurt op uw website.

  10 - 10 - 2013
 • 2013 Lente update

  2013 lente update

   

  In deze update zitten weer enkele handigheidjes voor onze gebruikers. Zo is het vanaf nu ook mogelijk om pagina's te vergrendelen met een wachtwoord en gebruikersnaam. Maar het merendeeel van de veranderingen die zijn toegvoegd zijn voor de programmeurs op het gebied van het installeren en verbeteren van uw website.

  15 - 05 - 2013
 • Tesla beta update

  Tesla beta vrijgegeven

   

  Na een intense periode van testen door verschillende webbureaus, programmeurs en andere specialisten is het dan eindelijk zover; de Tesla CMS beta gaat publiekelijk en is vanaf nu te gebruiken door alle geïntereseerden.

   

  In deze update ziet u dus veel imrovements  uit de feedback van de testers. Maar misschien wel belangrijker, het geeft u ook een eerste glimp in het nieuwe Tesla CMS.

  14 - 11 - 2012