2014 Lente update

2014 lente update


In de 2014 lente update hebben we weer heel wat verbeteringen en handigheidjes toegevoegd voor u als gebruiker van het Tesla CMS.

 

Dashboard

Het Tesla CMS dashboard heeft een transformatie ondergaan. Zo is de sectie de "rots in de branding" verdwenen. Uit feedback van de gebruikers bleek dat deze feature niet of nauwelijks gebruikt werd. Hiervoor is de "haal meer uit je website" sectie in de plaats gekomen.
Tevens zijn de statistieken nu gekoppeld aan een vernieuwd statistieken systeem. Ook het logboek en de laatste update heeft een visuele verandering ondergaan.

 

Haal meer uit je website

Dit is een nieuwe sectie die te vinden is op het dashboard. Het is een hulpmiddel dat aangeeft waar er verbeteringen kunnen worden aangebracht waardoor u de doelen van uw website beter kunt behalen. Tevens wordt u doorverwezen naar de sectie waar u direct de nodige aanpassingen kan doorvoeren. Tesla let vanaf nu op de volgende punten.

  • Een minimum aantal pagina's
  • Of uw meta data goed is ingevoerd
  • Of u doelpaden hebt ingesteld voor de statistieken
  • Of alle emailadressen wel zijn ingevoerd bij een contactformulier
  • Of uw pagina's wel up to date zijn
  • Of er grote bestanden op uw website gevonden zijn
  • Of voor alle pagina's content is ingevoerd en of deze ook werkelijk uniek is
  • Of de hoofdpagina goed te bereiken is

Uitgebreid logboek

Op het dashboard ziet u nu de laatste 10 aanpassingen die er zijn geweest. U kunt denken aan het bewerken, toevoegen en verwijderen van pagina's. Tevens kunt u nu ook door alle aanpassingen scrollen die ooit hebben plaatsgevonden binnen uw systeem. Vanuit de lijst kunt direct doorklikken naar de pagina waar het om gaat en inzien welke gebruiker dit heeft gedaan.

 

Vernieuwde statistieken

Tesla beschikt nu over een uitgebreider en specifieker statistieken systeem. Zo is het mogelijk om doelpaden in te stellen en  direct te zien of deze ook daadwerkelijk bereikt worden. Ook kunt u ook inzien welke pagina's het best werken en waar bezoekers uw website verlaten. Door het gebruik van dit systeem ontvangt u meer inzicht in wat er nu werkelijk op uw website gebeurd en bent u ook beter in staat om in te zien of aanpassingen die u aanbrengt ook werkelijk het gewenste effect hebben.

 

Support

Ook de support is vanaf nu veranderd. Zo kunt u direct een aanvraag insturen naar de Tesla CMS Helpdesk. Tevens is het mogelijk om te  zoeken binnen de kennisbank van Tesla om direct een antwoord op uw vraag te vinden.

 

Urls en canonical

Uw url is nu verbeterd, zo is bij het instappad direct de hoofdpagina beschikbaar. Tevens is de language code verwijderd uit de url voor websites die geen meerdere talen hebben. Ook is er een canonical-link gemaakt met het hoofddomain voor als u de hoofdpagina bekijkt via de link in het menu.

 

Sitemap

De sitemap is verbeterd op verschillende punten.

 

Snelheid en overige aanpassingen

Tevens zijn er verschillende kleine bugs opgelost en zijn er improvements gemaakt op het gebied van snelheid en implementatie mogelijkheden.

 

13 - 05 - 2014