2013 Lente update

2013 lente update


In de 2013 lente update zijn voornamelijk veel veranderingen doorgevoerd voor de programmeurs zodat deze sneller kunnen werken. Tevens hebben we veel bugs opgelost die nog terug zijn gekomen van de klanten en programmeurs als mede van ons testpanel.

 

Templates

Het is vanaf nu mogelijk om templates te importeren en exporteren. Het is nu heel gemakkelijk geworden om kopieën te draaien van de verschillende websites die u heeft gemaakt. Tevens kunt u nu beter gebruik maken van de configuratie instellingen zodat het makkelijker is om glabale veranderingen door te voeren, zodat u vanaf nu in staat bent om nog makkelijker uw templates te verkopen aan uw klanten.

 

Het volgende scenario is vanaf nu mogelijk met het Tesla CMS: U heeft verschillende templates die u verkoopt live staan met daarin informatie over uw template en de mogelijkheden daarvan. U kunt nu uit het administrative systeem een directe export halen. In deze export zijn niet alleen uw template maar ook de daarbijhorende instellingen en theme opgeslagen. Nadat u voor uw klant een verse install hebt gedaan kunt u deze instellingen importeren. Het resultaat is een direct kopie van uw template. Doormiddel van de verschillende configuratie items is het dan ook mogelijk om snel aanpassingen te maken zodat u binnen het uur een volledig op de klant gepersoniliseerde template kan opleveren.

 

Pagina beveiliging

Vanaf nu kunt u iedere pagina beveiligen met een wachtwoord en gebruikersnaam. DIt is voornamelijk handig als u alleen bepaalde mensen toegang wilt verlenen tot specifieke gedeeltes van uw website.

 

15 - 05 - 2013